Заедничка прес-конференција на премиерот Заев и министерот Бесими

На 5.01.2021 година (вторник), со почеток во 10:30 часот, заедничка прес-конференција ќе одржат претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и министерот за финансии Фатмир Бесими.
 

Календар Влада: 
Вторник, Јануари 5, 2021 - 10:30 to 11:30