Владата денеска ќе ја одржи 38-та седница

Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи редовната 38-ма седница со повеќе точки на дневен ред од својата програма за работа и од интерес на граѓаните.

Редовната 38-ма седница на Владата е предвидено да започне во 12:00 часот и ќе се одржи преку видео-конференциска врска. За заклучоците од седницата ќе информираме со соопштение веднаш штом ќе биде завршена.

Календар Влада: 
Tuesday, January 12, 2021 - 12:00 to Wednesday, January 13, 2021 - 12:45