Прес-конференција на директорот на Дирекцијата за ТИРЗ Јован Деспотовски - „Движење на вработеноста во зоните и развојните планови на ТИРЗ“

Прес-конференција ќе одржи директорот на Дирекцијата за ТИРЗ Јован Деспотовски.

Прес-конференцијата е на тема „Движење на вработеноста во зоните и развојните планови на ТИРЗ“.

Календар Влада: 
Петок, Јануари 15, 2021 - 11:00 to Сабота, Јануари 16, 2021 - 11:45