Премиерот Заев и амбасадорот на Чешка Томан ќе се обратат по повод нова инвестиција во ИКТ секторот

Со почеток во 14:00 часот ќе се одржи прес-конференција на која ќе се обратат претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, амбасадорот на Чешката Република во земјава, Мирослав Томан како и директорот за ИТ инвестиции во групација „Арикома“ Михал Томанек и Игор Лештар, управен директор на групацијата „Сивус“.
 

Календар Влада: 
Wednesday, January 20, 2021 - 14:00 to Thursday, January 21, 2021 - 14:45