Обраќање на премиерот Зоран Заев во село Стајковци по повод изградбата на нова спортска сала

На 24.01.2021 година (недела), со почеток во 14:00 часот претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, заедно со градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски, ќе направат увид во ОУ „Кирил и Методиј“ во село Стајковци каде ќе започне изградба на нова спортска сала.
 

Календар Влада: 
Sunday, January 24, 2021 - 14:00 to Monday, January 25, 2021 - 14:45