Повик за акредитација на претставници на медиумите за работна средба на претседателот Вучиќ и премиерот Заев при доставување на прва пратка вакцини од Република Србија за Република Северна Македонија

На 11.02.2021 година (четврток) во 14:00 часот на граничниот премин Табановце премиерот Зоран Заев ќе ја пречека делегацијата предводена од претседателот на Република Србија Александар Вучиќ со која ќе пристигне и првата пратка на вакцини.

Календар Влада: 
Четврток, Февруари 11, 2021 - 12:00 to Петок, Февруари 12, 2021 - 14:45