Изјава за медиуми на премиерот Заев и претседателот на Сојузот на средношколци Ходаи

Денеска, 18.02.2021 (четврток) со почеток во 11:30 часот претседателот на Владата Зоран Заев заедно со претседателот на Сојузот на средношколци Бленди Ходаи ќе дадат изјава за медиуми во дворот на Владата (кај Споменикот на Ослободителите).
 

Календар Влада: 
Thursday, February 18, 2021 - 11:30 to 12:30