Прес-конференција на директорот на Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија Абдуш Демири

Директорот на Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија Абдуш Демири ќе одржи прес-конференција денеска, 18.02.2021 година (четврток), со почеток во 12:00 часот.

Календар Влада: 
Thursday, February 18, 2021 - 12:00 to Friday, February 19, 2021 - 12:45