Изјави за медиуми на премиерот Заев и градоначалникот на Град Скопје Шилегов

Денес, 19.02.2021 година со почеток во 10:00 часот премиерот Зоран Заев заедно со градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов ќе дадат изјави за медиумите, на почетокот на „Кеј 13 Ноември“ - веднаш покрај зградата на Македонски Телеком од страната кон кејот.

 

Календар Влада: 
E premte, Shkurt 19, 2021 - 10:00 to E shtunë, Shkurt 20, 2021 - 10:45