Прес конференција на Вицепремиерот за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи и директорот на Агенцијата за катастар на недвижности Борис Тунџев

Ве известуваме дека утре, 24-ти февруари (среда) со почеток во 09:45 часот, заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи и директорот на Агенција на катастер на недвижности, Борис Тунџев, ќе одржат прес-конференција на која ќе го претстават новиот Гео портал на Националната инфраструктура за просторни податоци.

Календар Влада: 
Wednesday, February 24, 2021 - 09:45 to 10:45