Министерот Бочварски и директорот на АД НЕР Реџепи ќе извршат увид во изградбата на магистралниот гасовод делница Скопје-Тетово-Гостивар 

Денеска, со почеток во 10:00 часот, министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, и директорот на АД „Национални енергетски ресурси„ Бајрам Реџепи, ќе извршат увид во изградбата на магистралниот гасовод од делницата Скопје-Тетово –Гостивар на локација во близина на населбата Пинтија во Скопје.

Календар Влада: 
Wednesday, February 24, 2021 - 10:00 to Thursday, February 25, 2021 - 10:45