Прес-конференција на директорката на Управа за јавни приходи Сања Лукаревска

Денес 02.04.2021 година (петок) со почеток во 11:30 часот, прес-конференција ќе одржи директорката на Управа за јавни приходи Сања Лукаревска, на тема „Враќање на финансиската поддршка за исплата на плати односно претворање на финансиската поддршка во грант“. 

Календар Влада: 
E premte, Prill 2, 2021 - 11:30 to 12:30