Прес-конференција на министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири за презентација на Годишниот извештај за вработените во јавниот сектор

На 08.04.2021 година (четврток) со почеток во 11:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири на која ќе го презентира Годишниот извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор за 2020 година.

Календар Влада: 
Четврток, Април 8, 2021 - 11:30 to 12:30