Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа Ве известуваме дека денеска, 14.04.202

На 14.04.2021 година (среда) со почеток во 13:00 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.

Календар Влада: 
Wednesday, April 14, 2021 - 13:00 to Thursday, April 15, 2021 - 13:45