Премиерот Заев, министерот Спасовски и градоначалникот на Ресен Гошаревски во увид на реновираниот објект на ОВР Ресен

На 05.05.2021 година (среда), претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и градоначалникот на Општина Ресен, Живко Гошаревски, ќе извршат увид на реновираниот објект на ОВР Ресен. 
 

Календар Влада: 
Среда, Мај 5, 2021 - 09:30 to 11:00