Обраќање на премиерот Заев на доделувањето на грантовите од програмата „Рурална жена"

Денеска, 7.5.2021 година (петок) со почеток во 14:00 часот премиерот Зоран Заев ќе присуствува и ќе се обрати на настан по повод доделувањето на грантовите од програмата „Рурална жена".

Настанот ќе се случува во Градскиот парк во Скопје, кај Школка. Покрај премиерот Зоран Заев обраќање ќе имаат и Арјанит Хоџа, министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Никица Бачовски, директор на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој и Весна Ивановиќ, раководителка на UN Women.

Календар Влада: 
Петок, Мај 7, 2021 - 14:00 to 15:00