Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

Денеска, 12.05.2021 година (среда) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.

Календар Влада: 
Среда, Мај 12, 2021 - 12:00 to 13:00