Увид во почеток на реконструкција на ул. „Орце Николов“ на премиерот Заев, градоначалниците Шилегов и Богдановиќ

Денеска, 15.05.2021 година (сабота) со почеток во 11:00 часот, премиерот Зоран Заев, придружуван од градоначалниците на Скопје и Општина Центар, Петре Шилегов и Саша Богдановиќ ќе извршат увид во почетокот на реконструкцијата на ул.„Орце Николов“ на потегот од почетокот на ул.„Орце Николов“ (пресек со бул.„Климент Охридски“) до раскрсница со ул. „Ленинова“ (кај Хемпро).

Календар Влада: 
Сабота, Мај 15, 2021 - 11:00 to 12:00