Премиерот Зоран Заев и министерот за здравство Венко Филипче ќе извршат увид во реконструираното хируршко одделение на Торакална хирургија на клиничкиот комплекс „Мајка Тереза“

Ве известуваме дека утре, 03.06.2021 година (четврток), во 12:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев придружуван од министерот за здравство д-р Венко Филипче ќе направат увид во реконструираното хируршко одделение на Торакална хирургија на клиничкиот комплекс „Мајка Тереза“.
 

Календар Влада: 
Thursday, June 3, 2021 - 12:00 to 13:00