Прес-конференција на директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска

Денеска, 03.06.2021 година (четврток) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска на тема „Анализа на искористеност на мерката Финансиска поддршка за исплата на плата за месеците февруари и март 2021 година“.

Календар Влада: 
Четврток, Јуни 3, 2021 - 11:00 to 12:00