Премиерот Заев и министерот Бочварски на официјално пуштање во употреба на експресниот пат Штип-Радовиш, прва фаза

На 4.6.2021 година (петок) со почеток во 12:30 часот, премиерот Зоран Заев ќе се обрати по повод пуштање во употреба на експресниот пат Штип-Радовиш, прва фаза.

На настанот покрај претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, пред присутните свои обраќања ќе имаат и министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски, директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Ејуп Рустеми, како и шефот на Европската банка за обнова и развој за Северна Македонија, Андри Аранитаси.

Календар Влада: 
Петок, Јуни 4, 2021 - 12:30 to 13:30