Прес-конференција на вицепремиерот Љупчо Николовски

Денеска со почеток во 10:00 часот прес-конференција ќе одржи заменикот на претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски.

Календар Влада: 
E diel, Qershor 6, 2021 - 10:00 to 11:00