Премиерот Заев и министерот Бочварски ќе направат увид на реконструкција на патниот правец Кавадарци-Дреново

Денеска со почеток во 10:00 часот, премиерот Зоран Заев заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и директорот на „Македонија пат“, Беким Мемеди ќе направат увид на реконструкција на патниот правец Кавадарци-Дреново.

Календар Влада: 
Sunday, June 6, 2021 - 10:00 to 11:00