Премиерот Заев и министерката Шахпаска на отворање на градинка во Шуто Оризари

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска, утре со почеток од 10:00 часот, ќе присуствуваат на отворање на градинката „8-ми Април“ во Општина Шуто Оризари.

Покрај премиерот Заев и министерката Шахпаска, на настанот ќе присуствуваат и градоначалникот Курто Дудуш, претставничката на УНДП Нарине Сахакјан и заменик-амбасадорот на Кралството Норвешка во Белград, Геир Јохансен.
 

Календар Влада: 
E mërkurë, Qershor 16, 2021 - 10:00 to 11:00