Вицепремиерот Битиќи, министерот Бесими и директорот Наумов ќе ја промовираат бескаматна кредитна линија Ковид 4

Денеска, 7-ми јули (среда) со почеток во 10:00 часот, во Медија центарот на Владата, заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, министерот за финансии Фатмир Бесими и директорот на Развојната банка на Република Северна Македонија, Кире Наумов, ќе одржат прес конференција на која ќе ја промовираат бескаматната кредитна линија Ковид 4.

Календар Влада: 
E mërkurë, Korrik 7, 2021 - 10:00 to 11:00