Прес-конференција на премиерот Заев и министерката за труд и социјална политика Шахпаска

Ве известуваме дека денеска, 13.07.2021 година (вторник), со почеток во 14:00 часот, заедничка прес-конференција ќе одржат претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска.

Календар Влада: 
Вторник, Јули 13, 2021 - 14:00 to 15:00