Пренос во живо од тематска седница за одбележување на 20 годишнина од Рамковниот договор

Денеска, 27 јули 2021 година (вторник), со почеток во 12:45 часот, претседателот на Владата Зоран Заев и првиот заменик-претседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците Артан Груби ќе се обратат на тематска седница за одбележување на 20 годишнина од Рамковниот договор.

Календар Влада: 
Вторник, Јули 27, 2021 - 12:45 to 13:45