Премиерот Заев и министерот Бочварски на увид на патот Кривогаштани-Житоше

На 15.08.2021 година, премиерот Зоран Заев и министерот за транспорт и врски Благоја Бочварски, ќе извршат увид на реконструкцијата на патниот правец Кривогаштани-Житоше.

По извршениот увид предвидени се изјави за медиумите.

Календар Влада: 
Sunday, August 15, 2021 - 11:00 to 12:00