Премиерот Заев и вицепремиерот Николовски во увид на електрана во Oпштина Лозово

Ве известуваме дека утре 04.09.2021 година (сабота) со почеток во 10:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и заменик-претседателот на Владата Љупчо Николовски, ќе извршат увид во изградбата на електраната на биогас во село Сарамзалино, Општина Лозово.

Календар Влада: 
Сабота, Септември 4, 2021 - 10:30 to 11:30