Zaev: Me regjistrimin e përfunduar me sukses ne mbajtëm një leksion evropian mbi qasshmërinë me përgjegjshmëri të qytetarëve ndaj këtij operacioni statistikor

Kryeministri Zoran Zaev, në intervistë për TV Alsat-M theksoi se regjistrimi i përfunduar me sukses është leksion evropian dhe qasshmërinë me përgjegjësi të qytetarëve drejt këtij operacioni statistikor dhe se pranimi i rezultateve tani më është vërtetuar me vullnetin e shprehur të shumicës së madhe të qytetarëve të nënshkruhen.

“Të gjithë qytetarët u nënshkruan. Demokraci është, qytetarët e than fjalën e fundit. Në  Bullgari regjistrimi përfundoi me 82 përqind të qytetarëve të regjistruar tek ne u regjistruan 99 përqind. Bullgaria është vend Evropian, ne jemi vend-kandidat për anëtarësim në Bashkimin Evropian. Mbajmë leksion nga çdo aspekt i mundshëm,  për shkak se mirë i vendosëm themelet,” tha Kryeministri Zaev.

Ai vlerësoi se pas 30 vitesh, kur krijoheshin tensione politike gjatë gjithë kohës, Qeveria e re që ai drejton ka treguar se ndjek politika të drejta, të cilat sjellin rezultate, dhe qytetarët dinë të njohin dhe refuzojnë politikat e ndjekura vetëm vitet e kaluara vetëm për  pushtet për shkak të parave dhe  sundim.

"Thelbi është në mënyrën e ndërtimit të politikave. Sot, ne kemi një regjistrim të suksesshëm, kemi bërë një punë të shkëlqyeshme. Do të mënyrë të planifikojmë sic duhet në vend. Deri më tani në mjegull ishte planifikuar. Ne do të dimë se sa fëmijë jetojnë në një rajon dhe do të investojmë në një kopsht fëmijësh, nuk do të kemi fusha tenisi që askush nuk i përdor", tha Kryeministri Zaev në një intervistë për TV Alsat-M.