Заедничка прес-конференција на министрите Османи, Спасовски и Бочварски

Ве известуваме дека денеска, 23.11.2021 година (вторник) со почеток во 19:00 часот, заедничка прес-конференција ќе одржат министерот за надворешни работи, Бујар Османи, министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски и министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски.

 

Календар Влада: 
E martë, Nëntor 23, 2021 - 19:00 to 20:00