Премиерот Заев ќе присуствува на активност - демонстрација на изведување на мисијата на НАТО за воздушно патролирање над Република Северна Македонија

Денеска, 09.12.2021 година (четврток), со почеток во 14:15 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе присуствува на настан во текот на којшто во воздушниот простор над главниот град ќе биде организирана активност со цел демонстрирање на начинот на изведување на мисијата на НАТО за воздушно патролирање над Република Северна Македонија, организиран на Меѓународниот аеродром Скопје.

Календар Влада: 
Четврток, Декември 9, 2021 - 14:15 to 15:00