Владата ќе ја одржи 126-та седница

Владата на Република Северна Македонија денеска, 13.12.2021 година (понеделник) ќе ја одржи 126-та седница.

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 16:00 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.

Календар Влада: 
E hënë, Dhjetor 13, 2021 - 16:00