Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

Денеска, 22.12.2021 година (среда) со почеток во 13:00 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.

Календар Влада: 
Среда, Декември 22, 2021 - 13:00 to 14:00