Маричиќ ја презеде функцијата заменик на Претседателот на Владата задолжен за европски прашања

Бојан Маричиќ денес ја презеде функцијата заменик на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за европски прашања. 

Низ разговор со досегашниот вицепремиер Димитров ги потврдија позициите на земјата на патот кон полноправно интегрирање во европското семејство.

Со нова енергија и силна заложба ќе работам за деценискиот сон на сите генерации да стане реалност.