Прес-конференција на министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски, министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски и директорката на Царинската управа, Славица Кутиров

Утре, 12.11.2022 (сабота) со почеток во 13:00 часот, во Медија центарот на Владата, прес-конференција ќе одржат министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски, министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски и директорката на Царинската управа, Славица Кутиров.

Презентација на веб портал etransport

Календар Влада: 
Saturday, November 12, 2022 - 13:00 to 14:00