Премиерот Ковачевски и министерот Спасовски утре на прес-конференција ќе го презентираат Предлог буџетот на Министерството за внатрешни работи за 2023 година

На 15.12.2022 година (четврток), премиерот Димитар Ковачевски заедно со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски ќе одржат прес-конференција на која ќе го презентираат Предлог буџетот на Министерството за внатрешни работи за 2023 година.

Календар Влада: 
Среда, Декември 14, 2022 - 10:30 to 11:30