Вицепремиерот Битиќи во посета на компанијата Махагони во Куманово

Денес, четврток (23.03.2023 година), заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, ќе ја посети компанијата за дизајнирање и производство на мебел „Махагони“ со седиште во Индустриска Зона ББ, Доброшане - Куманово.  

Календар Влада: 
Четврток, Март 23, 2023 - 11:30 to 12:30