Премиерот Ковачевски на увид во градежните работи за изградба на социјална зграда во општина Бутел

Денес, 19.04.2023 година (среда) претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, во 10:30 часот ќе присуствуваат и ќе се обратат на настан по повод увид во градежните работи за изградба на социјална зграда во општина Бутел.

 

Календар Влада: 
Среда, Април 19, 2023 - 10:30 to 11:30