Прес-конференција на министерот Алиу

Министерот за информатичко општество и администрација, Азир Алиу организира прес-конференција, за потписот во Дубаи на Финалниот акт за преземање на позицијата на нашата земја во орбитата.

Прес-конференцијата ќе се одржи на 20.12.2023 година (среда) со почеток во 11:00 часот во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија.

Прес-конференцијата на македонски јазик

Прес-конференцијата на албански јазик

Календар Влада: 
Среда, Декември 20, 2023 - 11:00 to 12:00