109-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
14.12.2018 - 09:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (128.66 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Дополнет Предлог-буџетот на Република Македонијиа за 2019 година
2 Ревидирана Фискална Стратегија на Република Македонија за 2019-2021 година
3 Прашања и предлози /109/