94-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
13.10.2018 - 18:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (87.77 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2018 година
2 Прашања и предлози /94/