Седници на Влада

Датум Број на седница Записник Соопштение
21.01.2020 4-та седница на Влада PDF icon Преземи (1.02 MB) Види
14.01.2020 3-та седница на Влада PDF icon Преземи (726.52 KB) Види
08.01.2020 2-ра седница на Влада PDF icon Преземи (335.9 KB) Види
04.01.2020 1-ва седница на Влада PDF icon Преземи (361.92 KB) Види
28.12.2019 174-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.1 MB) Види
28.12.2019 173-та седница на Владата PDF icon Преземи (746.58 KB) Види
24.12.2019 172-ра седница на Владата PDF icon Преземи (828.79 KB) Види
16.12.2019 171-ва седница на Владата PDF icon Преземи (1.08 MB) Види
12.12.2019 170-та седница на Владата PDF icon Преземи (290.81 KB) Види
10.12.2019 169-та седница на Владата PDF icon Преземи (756.63 KB) Види
03.12.2019 168-ма седница на Владата PDF icon Преземи (1.03 MB) Види
26.11.2019 167-ма седница на Владата PDF icon Преземи (851.1 KB) Види
19.11.2019 166-та седница на Владата PDF icon Преземи (778.73 KB) Види
12.11.2019 165-та седница на Владата PDF icon Преземи (561.53 KB) Види
12.11.2019 164-та седница на Владата PDF icon Преземи (540.93 KB) Види
06.11.2019 163-та седница на Владата PDF icon Преземи (306.64 KB) Види
05.11.2019 162-ра седница на Владата PDF icon Преземи (570.98 KB) Види
29.10.2019 161-ва седница на Владата PDF icon Преземи (528.59 KB) Види
22.10.2019 160-та седница на Владата PDF icon Преземи (537.88 KB) Види
14.10.2019 159-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.15 MB) Види
08.10.2019 158-ма седница на Владата PDF icon Преземи (590.77 KB) Види
03.10.2019 157-ма седница на Владата PDF icon Преземи (266.29 KB) Види
02.10.2019 156-та седница на Владата PDF icon Преземи (453.55 KB) Види
24.09.2019 155-та седница на Владата PDF icon Преземи (394.76 KB) Види
17.09.2019 154-та седница на Владата PDF icon Преземи (361.28 KB) Види
10.09.2019 153-та седница на Владата PDF icon Преземи (394.53 KB) Види
03.09.2019 152-ра седница на Владата PDF icon Преземи (472.1 KB) Види
27.08.2019 151-ва седница на Владата PDF icon Преземи (534.81 KB) Види
20.08.2019 150-та седница на Владата PDF icon Преземи (752.7 KB) Види
13.08.2019 149-та седница на Владата PDF icon Преземи (700.75 KB) Види
30.07.2019 148-ма седница на Владата PDF icon Преземи (607.28 KB) Види
24.07.2019 147-ма седница на Владата PDF icon Преземи (314.23 KB) Види
23.07.2019 146-та седница на Владата PDF icon Преземи (692.62 KB) Види
17.07.2019 145-та седница на Владата PDF icon Преземи (340.95 KB) Види
16.07.2019 144-та седница на Владата PDF icon Преземи (608.42 KB) Види
09.07.2019 143-та седница на Владата PDF icon Преземи (759.14 KB) Види
04.07.2019 142-ра седница на Владата PDF icon Преземи (671.44 KB) Види
25.06.2019 141-ва седница на Владата PDF icon Преземи (576.71 KB) Види
18.06.2019 140-та седница на Владата PDF icon Преземи (625.38 KB) Види
11.06.2019 139-та седница на Владата PDF icon Преземи (609.05 KB) Види
03.06.2019 138-ма седница на Владата PDF icon Преземи (632.22 KB) Види
28.05.2019 137-ма седница на Владата PDF icon Преземи (721.61 KB) Види
21.05.2019 136-та седница на Владата PDF icon Преземи (698.5 KB) Види
14.05.2019 135-та седница на Владата PDF icon Преземи (502.3 KB) Види
08.05.2019 134-та седница на Владата PDF icon Преземи (629.65 KB) Види
06.05.2019 133-та седница на Владата PDF icon Преземи (285.13 KB) Види
30.04.2019 132-ра седница на Владата PDF icon Преземи (590.39 KB) Види
23.04.2019 131-ва седница на Владата PDF icon Преземи (687.78 KB) Види
16.04.2019 130-та седница на Владата PDF icon Преземи (532.19 KB) Види
09.04.2019 129-та седница на Владата PDF icon Преземи (674.6 KB) Види