Седници на Влада

Датум Број на седница Записник Соопштение
23.05.2023 156-та седница на Владата Види
17.05.2023 155-та седница на Владата Види
16.05.2023 154-та седница на Владата Види
10.05.2023 153-та седница на Владата PDF icon Преземи (515.93 KB) Види
05.05.2023 152-ра седница на Владата Види
02.05.2023 151-ва седница на Владата Види
28.04.2023 150-та седница на Владата PDF icon Преземи (503.59 KB) Види
25.04.2023 149-та седница на Владата Види
18.04.2023 148-ма седница на Владата PDF icon Преземи (322.98 KB) Види
18.04.2023 147-ма седница на Владата PDF icon Преземи (651.86 KB) Види
11.04.2023 146-та седница на Владата PDF icon Преземи (489.45 KB) Види
07.04.2023 145-та седница на Владата Види
06.04.2023 144-та седница на Владата Види
06.04.2023 143-та седница на Владата PDF icon Преземи (476.87 KB) Види
05.04.2023 142-ра седница на Владата PDF icon Преземи (976.62 KB) Види
03.04.2023 141-ва седница на Владата PDF icon Преземи (352.46 KB) Види
29.03.2023 140-та седница на Владата PDF icon Преземи (838.32 KB) Види
23.03.2023 139-та седница на Владата PDF icon Преземи (508.25 KB) Види
21.03.2023 138-ма седница на Владата Види
17.03.2023 137-ма седница на Владата Види
15.03.2023 136-та седница на Владата PDF icon Преземи (458.74 KB) Види
14.03.2023 135-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.05 MB) Види
07.03.2023 134-та седница на Владата PDF icon Преземи (584.68 KB) Види
02.03.2023 133-та седница на Владата PDF icon Преземи (459.59 KB) Види
28.02.2023 132-ра седница на Владата PDF icon Преземи (825.23 KB) Види
21.02.2023 131-ва седница на Владата PDF icon Преземи (968.43 KB) Види
15.02.2023 129-та седница на Владата PDF icon Преземи (767.01 KB) Види
12.02.2023 130-та седница на Владата PDF icon Преземи (455.24 KB) Види
08.02.2023 128-ма седница на Владата PDF icon Преземи (463.24 KB) Види
07.02.2023 127-ма седница на Владата PDF icon Преземи (784.2 KB) Види
06.02.2023 126-та седница на Владата PDF icon Преземи (549.75 KB) Види
03.02.2023 125-та седница на Владата PDF icon Преземи (487.87 KB) Види
03.02.2023 124-та седница на Владата PDF icon Преземи (470.49 KB) Види
01.02.2023 123-та седница на Владата PDF icon Преземи (604.88 KB) Види
01.02.2023 122-ра седница на Владата PDF icon Преземи (871.31 KB) Види
24.01.2023 121-ва седница на Владата PDF icon Преземи (1.18 MB) Види
18.01.2023 120-та седница на Владата PDF icon Преземи (510.77 KB) Види
17.01.2023 119-та седница на Владата PDF icon Преземи (609.16 KB) Види
10.01.2023 118-та седница на Владата PDF icon Преземи (899.83 KB) Види
30.12.2022 117-та седница на Владата PDF icon Преземи (347.4 KB) Види
28.12.2022 116-та седница на Владата PDF icon Преземи (329.96 KB) Види
27.12.2022 115-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.03 MB) Види
22.12.2022 114-та седница на Владата PDF icon Преземи (463.39 KB) Види
21.12.2022 113-та седница на Владата PDF icon Преземи (487.22 KB) Види
20.12.2022 112-та седница на Владата PDF icon Преземи (837.97 KB) Види
20.12.2022 111-та седница на Владата PDF icon Преземи (503.86 KB) Види
16.12.2022 110-та седница на Владата PDF icon Преземи (296.38 KB) Види
14.12.2022 109-та седница на Владата PDF icon Преземи (1.1 MB) Види
13.12.2022 107-ма седница на Владата PDF icon Преземи (493.62 KB) Види
09.12.2022 108-та седница на Владата PDF icon Преземи (555.39 KB) Види