Одбележување на Меѓународниот ден на лицата со попреченост во Владата на Република Македонија

Владата на Република Македонија по повод на Меѓународниот ден на лицата со попреченост ќе организира настан во Владата на Република Македонија на 03.12.2017, недела, на кој домаќини ќе бидат премиерот Зоран Заев и министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска.

Календар Влада: 
Недела, Декември 3, 2017 (Цел ден)