Демонстрација на изведување на мисијата на НАТО за воздушно патролирање над Република Северна Македонија

Денеска, 09.12.2021 година (четврток), со почеток во 14:30 часот, на воздушниот простор над главниот град ќе биде организирана активност со цел демонстрирање на начинот на изведување на мисијата на НАТО за воздушно патролирање над Република Северна Македонија, организиран на Меѓународниот аеродром Скопје.
 
Настанот може да го проследите тука: