Редовна прес-конференција на портпаролите на Владата, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа (26.02.2019)

 

Проследете ја прес-конференцијата на која портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа ќе информираат за одлуките донесени на 123-та седница на Владата.

Прес-конференцијата ќе се одржи денеска (26 февруари) во Медија центарот на Владата, со почеток во 14:00 часот
Календар Влада: 
Tuesday, February 26, 2019 - 14:00 to Wednesday, February 27, 2019 - 14:45