Прес-конференција на ЗПВРСМ за економски прашања, Фатмир Битиќи

На 11.09.2020 година (петок) со почеток во 11:30 часот, прес-конференција ќе одржи заменикот на претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи.

Календар Влада: 
Friday, September 11, 2020 - 11:30 to 12:30