Прес-конференција на министерот за транспорт и врски Благој Бочварски

На 23.12.2020 година, среда, со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.
 

Календар Влада: 
Wednesday, December 23, 2020 - 11:00 to Thursday, December 24, 2020 - 11:45