Прес-конференција на заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров

На 30.06.2021 година (среда) со почеток во 11:00 часот, заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров ќе одржи прес-конференција посветена на Националната програма за усогласување со правото на Европската Унија.
 

Календар Влада: 
Wednesday, June 30, 2021 - 11:00 to 12:00